Aпартамент с две спални в новопостроена  сграда с Акт 16 в ж.к. „Изгрев“ , гр. Бургас. В ЦЕНАТА Е ВКЛЮЧЕНО ПАРКОМЯСТО , което се намира в подземния паркинг на сградата!

Има възможност за закупуване на апартамента без паркомясто. Цена на паркомясто – 25 000 €.  Имотът може да бъде закупен и със схема на изплащане до 6 месеца!

Апартаментът се намира в една от най-атрактивните и модерни сгради в гр.Бургас – Арена Изгрев .

Жилището е разположено на 13-ти (11-ти жилищен) етаж, с обща площ от 102,46 кв.м и чиста жилищна площ 90,49 кв.м. , разпределена в следните помещения:

– входно предверие с обособена зона за мокро помещение;

– две спални – едната , от които е със самостоятелна баня с WC ;

– всекидневна с кухненска част ;

– още една баня с WC ;

– две тераси .

От двете спални се открива панорамна гледка към морския залив.

Изложение на имота : Изток (двете спални) , Запад (всекидневна) .

Апартаментът се предлага до степен на завършеност „на тапа“ – с изградени ел и ВиК инсталации , с шпакловка на стени и тавани , замазка в санитарните помещения. Има изградена домофонна система.

Сграда Арена Изгрев е с отлично местоположение – в близост до спирки на градски транспорт , големи супермаркети , училища и детски градини. В сградата , на партерно ниво има магазини, един , от които е LIDL ,аптека , ресторант и др.

Ако този имот отговаря на Вашето търсене , може да се свържете с нас на посочените телефони или да направите запитване по имейл. Ще отговорим на всичките Ви въпроси.

Фирма „KEY BROKERS“ предлага на своите клиенти , които са закупили имот „на тапа“, преференциални условия за довършителни дейности и изготвяне на интериорен проект.

За да улесним процеса по покупка или продажба на Вашия имот , фирма „KEY BROKERS“ съдейства с изготвянето на всички документи по сключване на предварителен договор за покупко-продажба на имота и по нотариалното прехвърляне на собствеността.

Район

Гр.Бургас , ж.к. „ Изгрев “

Вид на имота

Тристаен

Квадратура

102.46 кв.м.

Цена на кв.м.

1 700 €

Вид строителство

Тухла

Година на строеж

2024

Етаж

11

Гараж / паркомясто

Да