Нов , луксозно обзаведен,  апартамент с две спални, намиращ се в единствения по рода си комплекс от затворен тип в гр. Бургас – комплекс „Перла“ .

Апартаментът се намира в новопостроената част на комплекса – „Перла 8“ . Позициониран е на 8-ми жилищен етаж , 9-ти реален , от общо 12 жилищни . Няма открити части и не е краен.

В апартамента е изградена термопомпа с бойлер 300 л и през зимните месеци ще се радвате на топлина и комфорт във всяко помещение . А за разхлаждане през летните месеци , има поставени климатици DAIKIN.

Апартаментът е с площ от 115 кв.м , разпределена в следните помещения:

– коридор ;

– две просторни спални . Едната , от които е със самостоятелна баня с вана, душ кабина и тоалетна . Към спалнята има и дрешник с площ от 11 кв.м ;

– всекидневна с кухня . В холната част е изградена камина. Кухнята е оборудвана с всички необходими уреди: печка с керамичен плот , съдомиялна , вграден хладилник , мивка . Площ на помещението – около 33 кв.м ;

– мoкро помещение/склад . В мокрото помещение е поставена нова пералня.

– втора баня с тоалетна , в която е инсталиран още един бойлер с вместимост 120 л ;

– две тераси – по 3 кв.м всяка.

Изложение на имота : югозапад

Към апартамента има и прилежащо мазе 10 кв.м .

ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ЗА ЗАКУПУВАНЕ НА ДВЕ ПАРКОМЕСТА , които се намират на ниво -1 в подземния паркинг на сградата. Паркоместата са едно до друго.

ОФЕРТНАТА ПРОДАЖНА ЦЕНА на апартамента с двете паркоместа е 385 000 €.

Комплекс „Перла“  се намира в ж.к. „Зорница“ , в близост до основни пътни артерии на града,  УМБАЛ Бургас , магазин Болеро , Немска езикова гимназия „Гьоте“ и др. Само на 5 минути пеша е и красивата Морска градина на град Бургас.

Комплексът е проектиран да отговаря на нуждите на своите собственици и предлага  необходими, обществено обслужващи, функции като:

-закрит подземен паркинг („Перла 8“ е на две нива);

– два ресторанта ;

– магазини ;

– фризьорски и козметични салони;

– модерна фитнес зала;

– офис на Еконт;

– лекарски кабинети ;

– денонощна охрана, 24/7 видео наблюдение и контролиран достъп.

На обитателите на комплекса през летните месеци са на разположение и два частни открити басейна за възрастни и деца. За по-малките има изградена и детска площадка.

Ако този имот отговаря на Вашето търсене , може да се свържете с нас на посочените телефони или да направите запитване по имейл. Ще отговорим на всичките Ви въпроси.

За да улесним процеса по покупка или продажба на Вашия имот , фирма „KEY BROKERS“ може да съдейства с изготвянето на всички документи по сделката за прехвърляне на собствеността.

Район

Гр.Бургас , ж.к. „ Зорница “

Вид на имота

Многостаен

Квадратура

115 кв.м.

Цена на кв.м.

3 000 €

Вид строителство

Тухла

Година на строеж

2022

Етаж

9

Гараж / паркомясто

Да

Годишна такса поддръжка с ДДС

6 €/кв.м.