Напълно обзаведен и оборудван едностаен апартамент с гледка море , намиращ се в един от най-предпочитаните за отдих и живеене комплекси в гр. Поморие – „Пенелопа Палас“. Комплексът работи ЦЕЛОГОДИШНО и поради тази причина , имотът е подходящ , както за инвестиция за отдаване под наем , така и за постоянно живеене.

БЕЗ КОМИСИОНА ОТ КУПУВАЧА!

Апартаментът е разположен на 6-ти жилищен (7-ми реален) етаж  , с обща площ от 77.19 кв.м. и чиста жилищна площ от 66.75 кв.м. От апартамента се открива морска гледка. Жилището е просторно и функционално обзаведено. Отоплението в имота е посредством климатик. В апартамента има кабелна телевизия и интернет.

Изложение : юг

Апарт-Комплекс Пенелопа Палас се намира на 7 км от Летище Бургас (кв. Сарафово) и на 15 км северно от центъра на Бургас.

Комплексът е разположен в самия край на южния плаж на Поморие.

На разположение на гостите и живущите в комплекса са:

  • Открит басейн с детска секция
  • Ресторант с лятна градина и панорамен изглед към морето
  • Рецепция с лоби бар
  • Закрит гараж . Пред комплекса има и свободна зона за паркиране
  • СПА център – сауна, парна баня, турска баня, джакузи, приключенски душ, релакс зона

Ако този имот отговаря на Вашето търсене , може да се свържете с нас на посочените телефони или да направите запитване по имейл. Ще отговорим на всичките Ви въпроси.

За да улесним процеса по покупка или продажба на Вашия имот , фирма „KEY BROKERS“ може да съдейства с изготвянето на всички документи по сделката за прехвърляне на собствеността.

Район

Гр. Поморие , к-с „ Пенелопа Палас “

Вид на имота

Едностаен апартамент

Квадратура

77.19 кв.м.

Цена на кв.м.

Цена при запитване

Вид строителство

Тухла

Година на строеж

2011

Етаж

5

Гараж / паркомясто

Не

Годишна такса поддръжка с ДДС

12 €/кв.м.